Blindr
sk cz si en

Něco originálního

Žádný nudes atd, zkuste co nejoriginálnější věc vymyslet ;D
Kačulka :D
0 Like 0 Dislike
Píšu si😹😹😹
User414395918
0 Like 0 Dislike
Si piš 🤭tak já prostě říkám jak to je.. Nebudeme si nic nalhávat. 🤷‍♂️
1 Like 0 Dislike
Jindro, Jindro. Ty seš zabiják teda😹
User188118228
0 Like 0 Dislike
Asi jak už tady psala Kačka, nic moc no 😂
User414395918
0 Like 0 Dislike
Tak já většinou když chci oslovit nějakou píču, tak napíšu něco ve stylu "Ahoj pokecáme". Rozhodně lepší, než místo toho psát "jsy okouzlujýcý seksy vikuř my ho krázko" a podobně, jak je tady zvykem. Ono je v podstatě jedno, čím tu konverzaci chceš začít (samozřejmě pokud to nejsou sexistický narážky a fotky neuvěřitelně umolousanýho ptáka), protože pokud se tý kundě líbíš, tak prostě odpoví a bude ochotná vést nějakou normální konverzaci, případně se i seznámit osobně, pokud se stane jak se říká "malý zázrak". ❤️
1 Like 0 Dislike
Děkuju 😹
pihiskot
5 Like 0 Dislike
já se těm holkám vubec nedivím představa že by mi psala hromada lidí s pořád opakujicí se větou ahoj jak je pokecáme nebo fotky ptactva... tak se nedivím tomu že prostě neodepisují nebo už nemají chuť si už tu psát...
BocmanCZ
2 Like 0 Dislike
Pfff
2 Like 0 Dislike
Ono, název pěkný, jinak nic moc guys😹
User478515673
0 Like 0 Dislike
Nuda
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.