vtipné vtipy

n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Povídá jeden známému:
"Ta Marta mi leze pěkně na nervy!"
"Tak proč se s ní nerozejdeš?"
"Nejde to."
"To ji přitom tak miluješ?"
"Ne, ale je manželkou mého šéfa."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Z nádražního rozhlasu se najednou ozve: "Chrrr píííísskkk chrrrr turůru turůru."
Za pět minut: "Chrrrr vrrrr frrrr turůru turůru."
Za dalších pět minut přijede lokomotiva, ozve se strašná rána a lokomotiva vykolejí.
Z rozhlasu se ozve tentýž hlas: "Řikal jsem vám, vy kreténi, ať někam odnesete tu růru."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Jednoho vědce porazilo auto a řidič ujel. Policista, který vědce vyslýchá, se ptá:
"Pane, zapamatoval jste si alespoň jeho espézetku?"
"Ne přesně. Ale pamatuju si, že kdyby se vynásobila první půlka tou druhou, výsledek by byl stejný, jako to čtyřčíslí, akorát v obráceném pořadí."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Víte jak se rozdělí Sněhurka o 1 jablko se 7 trpaslíky ?
.
Ne ?
.
Sní ho sama a dá každému ....
n.i.c.c.
1 Like 0 Dislike
Proč nemůže být ženská kominíkem ?
..
..
Protože nenosí štěstí !!!!
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde strážmistr za náčelníkem, a říká, už je to trapné, jak si z nás dělaj lidi šoufky, že jsme hloupí, nebylo by vhodný pro lepší vzdělání mužstva koupit pro naší policejní stanici třeba encyklopedii. Náčelník moudře pokývá hlavou, a praví: Vím, vím soudruhu, ale myslíte, že se na tom chlapci naučí tak snadno jezdit?
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Matematická úloha: v sedm ráno vyjede Pendolino z Prahy směr Ostrava,
v osm vyrazí druhé Pendolino z Ostravy směr Praha.
Kde a v kolik hodin se potkají?
.
.
Spravná odpověď je v 17.00 v opravně.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Proč mají cikáni v bytě tak špinavo ?
......protože Mr. Proper je skin !
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
"Obžalovaný, jak jste mohl svou ženu, matku dvou dětí, tak bezohledně
zadusit polštářem?"
"Jak bezohledně? Nechtěl jsem vzbudit děti."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
"Manžel mi stále říká," rozplývá se Marie,"že jsem světlem jeho života."
"No," chladí její svaté nadšení nejlepší přítelkyně, "jestli ale nečeká,
až zhasneš".
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.