vtipy o všem.

n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Cestovatelé se prodírají africkým pralesem. Zdálky slyší dunění bubnů. Když
se po zvuku dostanou k vesnici, vidí domorodce, jak zuřivě bije do tamtamu.
"Co se děje?" ptá se vedoucí výpravy.
"Není voda," odvětí bubeník.
"Přivoláváte tedy déšť?"
"Ne, instalatéra ze sousední vesnice, aby přišel spravit vodovod."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde policajt do knihovny.
Překvapená knihovnice se ptá: "Copak, venku prší?
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Dva kovbojové narazí v prérii na indiána, který leží na břiše na cestě s uchem přitisknutým k zemi. První kovboj říká druhému: „Vidíš toho indiána? Naslouchá otřesům země. Může tak slyšet věci na míle vzdálené."
Nato indián zvedne hlavu a říká: „Krytý vůz, dvě míle odtud. Dva koně - jeden hnědý, jeden bílý. Na voze muž, žena, dvě děti a nábytek."
„Neuvěřitelné!" zvolá druhý kovboj. „Ten indián ví, jak daleko je vůz, kolik koní, jaké jsou barvy, kdo je na voze a co je na voze. Ohromné!"
Indián znovu zvedne hlavu a řekne: „Jo. Před půl hodinou mě ti parchanti přejeli."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Co je to 90-50-90?
.
.
.
Jízda městem kolem dopravního policajta.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde Ježíš v Karviné do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: "Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti, vyhodí vás!" Ježíš nereaguje... Ke stolu příjdou slepý, hluchý a horník. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!" Dotkne se slepého, slepý vyskočí "já vidím!" Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí "já slyším!" Otočí se k horníkovi a ten na něho: "Na mě nesahej ty pičo, já mám invalidní důchod!"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Potkají se dva policajti a jeden říká:
"Tak jsem slyšel, že letošní Silvestr bude v pátek."
Druhý se lekne: "Jen aby nebylo třináctého!"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Vsadí se Rus, Američan a Čech, kdo vydrží pobyt ve strašidelném hotelu.
První jde Rus a v noci se mu ozve ze skříně: "Já jsem červené oko..." A Rus uteče...
Druhý den jde Američan a v noci se mu ozve ze skříně: "Já jsem červené oko." A Američan uteče...
Třetí den jde Čech a v noci se mu ozve ze skříně: "Já jsem červené oko." A Čech na to: "Drž hubu nebo ho budeš mít modrý!"
n.i.c.c.
1 Like 1 Dislike
Přijde hrbatý do krčmy a nemá hrb. Ptají se ho, jak se to stalo.
No, šel jsem v noci přes hřbitov a potkal jsem smrtku. Ona se mne ptá: Máš hrb? Mám. Tak dej. No a byl sem bez hrbu.
Slyšel to slepý a říká si, že když hrbatému sebrala hrb, tak jemu vrátí zrak. Vydal se na hřbitov a potkal smrtku.
Ta se ho zeptala: Máš hrb? Nemám. Tak tu máš.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Když to vyhodíš, je to žlutý, když to spadne, tak to zamňouká. Co je to?"
???
"Může to bejt skoro cokoliv, ale musí to spadnout na kočku"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Závistivý štamgast: „Měl krásnou smrt – v hospodě vypil patnáct panáků, servírce Jiřině celou dobu sahal na kozy, pak všechny poslal do prdele a těsně před zaplacením útraty vydechl naposledy…"
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.