Blindr
sk cz si en

Zoznamka - Bratislava a okolie

Zoznamka v Bratislavskom kraji.
marek7
0 Like 0 Dislike
Zena na zoznamko?
jan2224
0 Like 0 Dislike
niekdo pisat?
somdobry
0 Like 0 Dislike
Ahojte, mám 16 rokov a hľadám milú a peknú (bez prebytočného makeup-u) babu cca mojho veku na stretko prípadne neskôr na vzťah. Chcem aby mala rada nejaký šport ideálne stolný tenis. Ak sa taká nájde tak mi píšte tu na Blindr.
Chodím na tréningi stolného tenisu do športového klubu.

A na koniec, záleží mi na druhých, budúcnosti a prírode.
lubo1009
0 Like 0 Dislike
Silvinka prečo si ma blokla?
Zajko16
0 Like 0 Dislike
Žienka na zozanámenie ?
Jankohrasko
0 Like 0 Dislike
BRATISLAVA - ktorý štíhly BI pohoďák chce ku mne chodievať aj ako pomocník v domácnosti aj ako spoločník na spoločné príjemné chvíle pri maznaní sa amilovaní - ak máš seriózne záujem, napíš mi do pošty
Jankohrasko
0 Like 0 Dislike
BA- nájde sa štíhly BI pohoďák na výpomoc v domácnosti a potom spoločné príjemné intímne chvíle - seriózne - záujemca napíš do pošty
Stakot
0 Like 0 Dislike
niekdo nieco ba?
Stakot
0 Like 0 Dislike
Niaka zena nieco ?
Silvinka25
0 Like 0 Dislike
Ak tu niesom vítaná idem preč z blindru
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.