Blindr
sk cz si en

Kubajz333

Man, 26
Hlavní město Praha - Česko
Characteristics
Height: 188
Weight: Empty
Hair: Hnedé husté
Eyes: Tmavá hnedá
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Piráti z Karibiku
Favourite music: Instrumentálna a akčná
Favourite book: Harry Potter
Favourite color: Zelená
Favourite food: Palacinky a červená polievka
Favourite sport: Tenis, basketbal a volejbal
Pet: Empty
Idol: Empty
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Other
Hobbies
Tenis, hry, vesmír, vedy, vynálezy, projekcia, varenie, navrhovanie, čítanie, písanie kníh, kozmológia+ planetológia+ astronómia+ astrofyzika a exobiológia ( tie milujem), financie, architektúra, dejepis- špeciálne druhá svetová vojna a jej alternatívy, zbrane a balistika, futurológia ma začala riadne baviť a raz za čas sledujem novinky v genetike, robotike a vývoji umelej inteligencie.
Chcem sa trochu viac naučiť z gerontológie a kryptológie takže ak sa tu v tom niekto vyzná som samé ucho :D
Väčšinu týchto vied skúmam a kombinujem pre svoje poznanie a knihy ktoré píšem, nepracujem ako vedec aj keď by som mohol ale pár objavov čo som mal kombináciou týchto všetkých vied si nechávam pre seba. :p
More informations
Rád sa porozprávam takmer o všetkom okrem módy, trendov a áut :D
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.